• Index
  •  » Porady
  •  » Poradnik cra wis/cha by Biały Kieł

#1 2010-08-15 13:30:34

tanderer

Moderator

11760043
Punktów :   

Poradnik cra wis/cha by Biały Kieł

Witam,opiszę tutaj jak zrobić (wg. mnie) porządnego cra wis/cha...Z góry powiem jest to dosyć kosztowna postać,ale IMO jest warta uwagi.Dodatkowo postać jest świetna na gob duny,a nawet przeróżne dropy gdyż ma wysokie pp.

Po 1 staty skille itp..

Staty:scroll wis na ile cie stać a później wszyściutkie punkty w wis.

Skille:Napisze odrazu w kolejności jakiej ja dawałem i przy okazji opiszę je trochę;].

Nasz pierwszy skill,który boostujemy to atonement arrow.Ma on duże dmg za 1 uderzeniem po czym trzeba odczekać 2 tury nie licząc tej w którym puściliśmy skill.Po 2 uderzeniu dmg znacznie się zwiększa gdyż skill ma coś w stylu dodania dmg używając go następny raz..MAX MAX MAX...

Drugi skill jaki mamy to bat's eye.Co tu dużo się rozpisywać...Ładny dmg,steal hp oraz odejmuje range...Maxujemy :].

Trzeci skill to paralyzing arrow,tu zaskoczenie...KOSZTUJE NAS TYLKO 2 AP ,dmg na późniejszych lvlach naprawdę przyzwoite..I ten steal MP od przeciwnika..Cudo ;] na początku może zrazić dmg ale na 100+ to jest jeden z przydatniejszych skilli..Na pvp też niezły bo jak wiemy na pvp ludzie mają mało wis ^^ więc mamy dużą szansę na steal MP.Maxujemy

Teraz czwarty..Powerfull shooting..Bardzo przydatny skill do 100 lvla..Później możliwe jest że mniej będziemy go używać..Zwiększa on nam dmg o 150%. Boostujemy na max ;].

Next...już 5 skill,Distans Shooting jak chyba każdy się domyśla zwiększa on nam odległość puszczania skilli.Bardzo się przydaje na pvp gdy nam range odejmie np. inny cra z bat's eya :]. Boostujemy max ;].

Szósty skill to critical shooting..Zwiększa on nam szanse na critica +13..Ja osobiście go ulepszałem choć niektórzy twierdzą,że się nie opłaca gdyż już na 1 lvlu daje +9 ch.Ja boostowałem na maxa .

I nareszcie nasz upragniony skill.Slow down arrow,ładne dmg i zabiera 2 ap .Niestety kosztuję aż 5 ap..Na szczęście opisze seta na 10 ap którego ja aktualnie noszę :} i bardzo dobrze mi się z nim żyje.

Teraz ostatni skill ;} bow skill,świetna umiejętność,dodaje nam na 5 lvlu aż 40 DMG!!!Booostujemyyy..

Ok no to teraz eq .

Lvl 1-43 jak kto woli... ja nosiłem adv seta i z czasem wkładałem części akwadali .
Lvl 43-60 akwadala set + na 60 gelano a wcześniej jakiś ring na chance np indigo blop ring..
Lvl 60+ turtle set (caracap,caracape,cara boots),do tego gelano,brakujące części seta narazie zapełniamy akwadala setem..
Lvl 70+ to samo tylko,że wkładamy axela,na 77 drasmuty belta,na 80 wkładamy royal indigo ringa i amu,
Lvl 80+ Taki set jak wcześniej opisałem chciałbym mieć ale niestety,sellroomy tego nie posiadają teraz opiszę to co ja noszę;Royal indigo blop set,shika's cape,axel ,caracap,gelano, Aa i teraz bym zapomniał...Wkładamy mounta almond indigo,jeśli kogoś nie stać to zwykły indigo lub poprostu water bwak.
Lvl 114-Ancestral set + gelano+axel a później zdejmujemy anc cape i hat i wkładamy Doro L'Blak i Mastralis Croak.Chociaż szczerze to bez doro l'blak i croaka da sie wytrzymać i to myślę że bez problemu.

No i to koniec mojego poradnika...Przepraszam za wszystkie błędy i faile ^^.Jeśli o czymś zapomniałem to proszę pisać.

Ostatnio edytowany przez tanderer (2010-08-15 15:31:18)

http://a.imageshack.us/img717/7782/sygnaturkao.png

• Index
  •  » Porady
  •  » Poradnik cra wis/cha by Biały Kieł

Stopka forum

RSS